εκθεσεισ

SILMO PARIS

Η παγκόσμια εμπορική έκθεση για τον κλάδο των οπτικών.

2 Οκτωβρίου 2020 - 5 Οκτωβρίου 2020

Παρίσι, εκθεσιακό κέντρο:Paris Nord Villepinte

Η έκθεση Silmo αποτελεί το ετήσιο ραντεβού του κλάδου των οπτικών, συγκεντρώνοντας κατασκευαστές, εμπόρους και ειδικούς του κλάδου.

Silmo Fashion
Διαθέτοντας πολλές μάρκες, σχεδιαστές, κατασκευαστές χειροποίητων γυαλιών, νέο χώρο «αξεσουάρ», και σε συνεργασία με την εμπορική έκθεση Première Classe, η SILMO Paris παραμένει η έκθεση που συμβάλει στην τόνωση της δημιουργικότητας, ικανοποιώντας τις προσδοκίες της αγοράς, κάνοντας πάντα τη διαφορά.

Silmo Innovation
Για να προβλέψει τις αλλαγές στην αγορά και να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική, η SILMO Paris διοργανώνει: το Ad Fab Lab, τα βραβεία Silmo D’Or καινοτομίας και δημιουργικότητας, άλλα και ένα νέο, καινοτόμο εκθεσιακό χώρο, το Secret Store, μια συναρπαστική εμπειρία όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το κατάστημα πωλήσεων του μέλλοντος και να ανακαλύψετε ψηφιακούς πόρους που οδηγούν σε αυτά.

Silmo Training
Με το Silmo Academy (αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης), ένα τηλεοπτικό σκηνικό, επιδείξεις από τους Meilleurs Ouvriers de France (Οι καλύτεροι βραβευμένοι βιοτέχνες στη Γαλλία), η Silmo Paris επιτρέπει στους επαγγελματίες του κλάδου να ενημερώνονται για τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των επαγγελμάτων οπτικής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν νέες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Silmo Health
Η παρουσίαση των καλύτερων κατασκευαστών φακών στον κόσμο, του Agora Contacto, του Low Vision Forum και σεμινάρια που θα διοργανωθούν, θα προσφέρουν εξατομικευμένες απαντήσεις στις διάφορες διαταραχές της όρασης που επικρατούν σήμερα και θα ανοίξουν το δρόμο για νέες προσφορές προϊόντων.

Βασικά στοιχεία:
- 967 εκθέτες
- 74% διεθνείς εκθέτες
- 26% Γάλλοι εκθέτες
- 1.350 μάρκες
- 200 νέοι εκθέτες
- 80.000 τετραγωνικά μέτρα
- 33.337 επισκέπτες

Τομείς που εκπροσωπούνται από εκθέτες:
- Οπτικά στηρίγματα
- Γυαλιά ηλίου/μυωπίας
- Φακοί επαφής
- Υλικά για οπτικούς
- Σημεία πώλησης εξοπλισμού

Προφίλ επισκεπτών:
- 80% των επισκεπτών είναι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων
- 3% μη οπτικά καταστήματα
- 26% επαγγελματίες εισαγωγείς χονδρικής
- 2% κατασκευαστές
- 4% άλλοι
- 65% καταστήματα οπτικών

Η Silmo Paris 2020 ήταν αρχικά προγραμματισμένη για 2-5 Οκτωβρίου 2020, στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, θα πραγματοποιηθεί ως roadshow για να συναντήσει όλους τους οπτικούς στη Γαλλία και την Ευρώπη, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία των εκθετών και των επισκεπτών της από τον κορονοϊό.

https://en.silmoparis.com/
ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΤΙΚΩΝ

SILMO PARIS 2021

Ενθουσιασμoς!

Πολυαναμενόμενη, αν και με συγκρατημένο ενθουσιασμό, η SILMO PARIS πραγματοποιήθηκε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! Συγκέντρωσε επαγγελματίες με όρεξη να συναντηθούν, να συνομιλήσουν, να διαπραγματευτούν, να παρουσιάσουν αλλά και να μοιραστούν την απίστευτη ενέργεια της βιομηχανίας οπτικών ειδών και γυαλιών.

«Δεν ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία, ήμασταν όμως πεπεισμένοι ότι η έκθεση έπρεπε να πραγματοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της δραστηριότητας στην πραγματική ζωή» αναφέρει η Amélie MOREL, Πρόεδρος της SILMO PARIS. " Είμαστε η πρώτη μεγάλη διεθνής έκθεση στον κλάδο που επανέρχεται, είχαμε την ευθύνη για την επιτυχία της συνάντησης αυτής με το σύνολο των επαγγελματιών. Επωφελούμαι αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλες τις εταιρείες, τους συνεργάτες, εκθέτες και επισκέπτες που κατέστησαν δυνατή την απόλυτη επιτυχία αυτού του γεγονότος." Έπειτα από πολλούς μήνες σε εικονική λειτουργία, οι επαγγελματίες επιβεβαίωσαν την ανάγκη συνάντησης σε μια έκθεση με απαραίτητους συνδυασμούς : καινοτομία και δημιουργία, τεχνογνωσία και δεξιότητες, ανακαλύψεις και ανταλλαγές. Σε ειδική έκδοση με το έντονο κίτρινο και φουτουριστικό πορτοκαλί χρώμα, η SILMO PARIS συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν ελκυστική και μοναδική : η πεντάστερη υποδοχή της, τα βραβεία SILMO PARIS, SILMO NEXT, TRENDS by SILMO, SILMO TV...

Για να μιλήσουμε με στοιχεία, 500 εκθέτες ήταν παρόντες, κυρίως Ευρωπαϊκής καταγωγής, αφού οι συνήθεις εκπρόσωποι από την Ασία (Κίνα, Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ) δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν. Σχεδόν 19,000 επισκέπτες – 63% Γάλλοι και 37 % διεθνούς προέλευσης – επισκέφθηκαν το εκθεσιακό κέντρο Paris-Nord Villepinte, επιστρέφοντας στο εορταστικό και ταυτόχρονα επιχειρηματικό περιβάλλον της έκθεσης.

Όταν η SILMO NEXT, η αγορά του μέλλοντος, αποκάλυπτε τις τάσεις των σκελετών γυαλιών και προσέγγιζε θέματα μελλοντικά και συγκεκριμένα (ΕΚΕ, νέα υλικά, υπεύθυνη παραγωγή, connected glasses...), τα βραβεία SILMO d´OR προωθούσαν την καλύτερη δημιουργία και καινοτομία. O Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής 2021, Jean-Christophe Leblanc, , επεσήμανε τη μεγάλη ποικιλία και το εύρος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, «όσον αφορά τα σχήματα, τα σχέδια, τα χρώματα, τα υλικά και την τεχνογνωσία. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργικότητα και καινοτομία των μοντέλων που παρουσιάστηκαν. Υπήρχαν πολλά σχέδια που ερωτευτήκαμε, αρκετές συζητήσεις, αλλά τελικά, τα μοντέλα που επιλέξαμε ήταν αυτά που ξεχώρισαν». Αφού συνεχάρη τους νικητές των βραβείων κατά την απονομή, έκλεισε ως εξής : «Θα ήθελα να ενθαρρύνω όσους δεν θα λάβουν βραβείο απόψε ή δεν ήταν υποψήφιοι: Μην παραιτείστε. Ελάτε την επόμενη χρονιά. Ίσως τότε να είναι η ώρα σας να λάμψετε...»

ΝΙΚΗΤΕΣ 2021

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ROLF Spectacles με το "Amur 02 | plant-based eyewear"

ΠΑΙΔΙΚΟ
JF REY με το "TRALALA 8750"

ΑΘΛΗΤΙΚΟ
METAOPTICS με το "METASPORT SHIELD"

ΟΡΑΣΗ
TRANSITIONS Optical με το "Transitions® XTRActive® Polarized™"

ΥΛΙΚΑ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
MEI με το "EasyFit Trend"

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ «ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ»
ESCHENBACH OPTIK με το "MINI EYEWEAR 743012_60

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ»
MAISON SARAH LAVOINE X ATELIERS ROUSSILHE με το "THYRA - MSL 04 C8"

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ «ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ»
HENAU με το "Lunam"

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ»

RIGARDS με το "MODEL RG2046WD"

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
VAVA Eyewear με το "CL0016"

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
HISTOIRE DE VOIR με το "FIL S8"


ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ 2021

Η Silmo συνδέεται με τη Διεθνή Ένωση Οπτικών (IOA), η οποία επιλέγει να τιμήσει έναν οπτικό κάθε χρόνο για το όραμα και το ταλέντο του/της στην προώθηση των αξιών του επαγγέλματος.
Αυτό το βραβείο δόθηκε από την Elaine Grisdale, Διευθύντρια ανάπτυξης στην IOA, στην Helen Whitaker, Καναδή οπτικός

  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SILMO PARIS : 23 με 26 Σεπτεμβρίου 2022

Pollutec 2020

International exhibition of environmental equipment, technologies and services

1 Δεκεμβρίου 2020 - 4 Δεκεμβρίου 2020

Lyon, Εκθεσιακό κέντρο Eurexpo, Γαλλία

Η έκθεση Pollutec, αποτελεί για περισσότερα από 40 χρόνια, το απόλυτο μέσο πρόσβασης σε καινοτόμες λύσεις για τον κλάδο της ενέργειας και του περιβάλλοντος, ενώ πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Eurexpo, στη Λυών της Γαλλίας.

Η Pollutec είναι μια γνήσια πολύπλευρη έκθεση, που προσφέρει μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις, διαλέξεις και συζητήσεις για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

This is Pollutec:
- 2 300 εκθέτες από όλα τα επαγγέλματα περιβάλλοντος και ενέργειας
- 65 000 εμπορικοί επισκέπτες από τη βιομηχανία, τις τοπικές αρχές, τις κατασκευές και τον τομέα των υπηρεσιών
- Εκδηλώσεις στο επίκεντρο των νέων προκλήσεων της αγοράς

Τομείς εκθετών
- Απόβλητα και εκμετάλλευση υλικών
- Νερό και λύματα
- Energy Instrumentation - Metrology - Automation
- Αέρας
- Ιστότοποι και εδάφη
- Προϊόντα και αειφόρος ανάπτυξη
- Θεσμοί και εθνικά / περιφερειακά περίπτερα

Βασικά στοιχεία
- 65 000 επισκέπτες
- 15% διεθνείς επισκέπτες
- 2 300 εκθέτες
- 30% διεθνείς εκθέτες
- 100 000 τμ εκθεσιακού χώρου
- 30% του διεθνής εκθεσιακός χώρος
- Εκπρόσωποι από 92 χώρες

Τομείς που εκπροσωπούνται από εκθέτες
- Νερό: 30%
- Απόβλητα: 30%
- Ιδρύματα - Έρευνα - Χρηματοδότηση: 15%
- Οργάνωση - Μετρολογία - Αυτοματισμός: 7%
- Ενέργεια: 6%
- Αέρας: 4%
- Προϊόντα και βιώσιμη ανάπτυξη: 3%
- Ιστότοποι και έδαφος: 2%
- Κίνδυνοι: 2%
- Περιφερειακά και διεθνή περίπτερα: 1%

Προφίλ επισκέπτη
- Περιβάλλον - Οικολογικές επιχειρήσεις: 23%
- Βιομηχανία: 18%
- Τοπικές / περιφερειακές αρχές - Δημόσια διοίκηση: 14%
- Κτίριο - Πολιτική μηχανική - Ανακαίνιση: 11%
- Μηχανική: 6%
- Συμβουλευτική - Έλεγχοι: 5%
- Λιανική - Μαζική αγορά: 5%
- Ενέργεια: 4%
- Μεταφορές - Logistics: 3%
- Διοίκηση επιχειρήσεων: 2%
- Επικοινωνία - Έκδοση: 1%
- Έρευνα: 1%
- Σύλλογος, οργάνωση εμπορίου: 1%
- Γεωργία - Κτηνοτροφία: 1%
- Άλλο: 6%
- Decision-makers: 35%
- Μηχανικοί και Τεχνικοί: 35%

Η φετινή έκδοση της POLLUTEC αναμένεται να πραγματοποιηθεί 1-4 Δεκεμβρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο Eurexpo, στη Λυών της Γαλλίας.

https://www.pollutec.com/en/home/
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

VINITECH

The international trade show for the wine, fruit and vegetable production sectors

1 Δεκεμβρίου 2020 - 3 Δεκεμβρίου 2020

Bordeaux, Γαλλία

Η VINITECH αποτελεί την κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση στους τομείς του οίνου, των δεντροκαλλιεργειών, των φρούτων και των λαχανικών που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην πόλη Bordeaux της Γαλλίας.

Στην έκθεση θα συναντήσετε μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρονται από 850 Γάλλους και διεθνείς εκθέτες, εστιάζοντας στην καινοτομία, με τα Βραβεία καινοτομίας, το τρόπαιο Oenovation, το μονοπάτι νέων προϊόντων και άλλα.

Η Vinitech-Sifel φιλοξενεί επίσης ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, προσαρμοσμένο στις τρέχουσες και αναδυόμενες ανησυχίες της βιομηχανίας:
- Ideas Forum: συνομιλίες, εργαστήρια, networking κλπ.
- Sphère des Métiers: χώρος εκπαίδευσης
- International Business Convention: μια προκαθορισμένη υπηρεσία ραντεβού για τον προσδιορισμό νέων διεθνών συνεργασιών

Επιπλέον, προσφέρεται ένας νέος τομέας αφιερωμένος σε έργα οινοτουρισμού: συμβουλευτικές υπηρεσίες, χρηματοδότηση, εμπόριο, επικοινωνία κλπ.

Τομείς που εκπροσωπούνται από εκθέτες
- Αμπελώνες και οινοποιεία: κλάδεμα και συντήρηση αμπέλου, εξοπλισμός συγκομιδής, εξοπλισμός παραγωγής κρασιού, εμφιάλωση, συσκευασία
- Οπωροκηπευτικά: ειδικός εξοπλισμός συγκομιδής, εξοπλισμός συσκευασίας, θερμοκήπια, εξοπλισμός άρδευσης, συσκευασία
- Καθημερινός εξοπλισμός: τρακτέρ, εργασίες συντήρησης και εδάφους, εξοπλισμός φυτωρίων και φύτευσης, ψεκασμός, προστασία καλλιεργειών, μεταφορά και χειρισμός

Προφίλ επισκέπτη
- Decision-makers: 72%
- Κύριοι επισκέπτες 2012: 30%
- Επισκέπτες από μεγάλες γεωργικές δραστηριότητες (+30 εκτάρια): 42%
- Επισκέπτες από μεσαίες εκμετάλλευσης γεωργικής δραστηριότητας (10-30 εκτάρια): 38%
- 5.924 διεθνείς επισκέπτες το 2012

Βασικά στοιχεία
- 45.573 μοναδικοί επισκέπτες
- 13% διεθνείς επισκέπτες
- 74 χώρες
- 850 εκθέτες
- 30% διεθνείς εκθέτες
- 65.000 τμ εκθεσιακού χώρου
- 20% τμ διεθνούς εκθεσιακού χώρου

Η VINITECH για το 2020 διοργανώνεται στη Bordeaux, 1-3 Δεκεμβρίου 2020

http://www.vinitech-sifel.com
wine, fruits, vegetables

SITEVI

International equipment and expertise exhibition for the vine-wine, olive, fruit-vegetable productions

30 Νοεμβρίου 2021 - 2 Δεκεμβρίου 2021

Εκθεσιακό πάρκο Montpellier, Γαλλία

Η SITEVI, η διεθνής έκθεση εξοπλισμού και τεχνογνωσίας για την αμπελοκαλλιέργεια, τον οίνο, τις ελιές και τα οπωροκηπευτικά, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, στο Montpellier της Γαλλίας, στην καρδιά της περιοχής Languedoc-Roussillon, που αποτελεί ηγετική αμπελουργική περιοχή της Γαλλίας και μία από τις μεγαλύτερες περιοχές παραγωγής φρούτων και λαχανικών.

Τα πλεονεκτήματα της έκθεσης

- 3 τομείς εκπροσωπούνται σε έναν χώρο
- Διεθνή Συνέδρια
- Μια σειρά πρακτικών συνεδρίων και εργαστηρίων
- Μεγάλη σημασία αποδίδεται στην καινοτομία με τα Βραβεία Καινοτομίας
- Μεγάλη κάλυψη μέσων ενημέρωσης τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό

Βασικά στοιχεία
- 57 000 εμπορικοί επισκέπτες
- 22% διεθνείς επισκέπτες
- αντιπρόσωποι από 61 χώρες
- 1 1000 εκθέτες
- 25% διεθνείς εκθέτες

Τομείς που εκπροσωπούνται από εκθέτες
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΊΑ - ΦΡΟΎΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΆ
- Τρακτέρ
- Φύτευση, σπορά, λιπάσματα
- Ψεκασμός καλλιεργειών, φυτοπροστασία
- Μπόλιασμα, κλάδεμα, συντήρηση, δέσιμο
- Θερμοκήπια, πολυτύνες
- Άρδευση, αντλίες, αποχέτευση, διαχείριση νερού
- Συγκομιδή, λήψη και χειρισμός σταφυλιών
- Καλλιέργεια και συγκομιδή φρούτων και λαχανικών

- ΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ - ΟΙΝΟΛΟΓΊΑ
- Κατασκευή οινοποιείου, εσωτερικός εξοπλισμός οινοποίησης
- Πίεση, γλεύκος σταφυλιών και επεξεργασία κρασιού

- BOTTLING, PACKING & PACKAGING
- Μηχανές εμφιάλωσης και συσκευασίας
- Εμφιάλωση σπιτιού
- Συσκευασία, ιχνηλασιμότητα

- ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΙΕΣ
- Σπόροι, φυτά, φυτώρια
- Οργανικές ενώσεις, λιπάσματα, βελτιωτικά εδάφους

- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
- Τεχνικά ινστιτούτα, έρευνα, εκπαίδευση
- Εξαγωγική βοήθεια, πωλήσεις και μάρκετινγκ, σύμβουλοι
- Διαχείριση, IT, νέες τεχνολογίες
- Εμπόριο και τεχνικός τύπος

Προφίλ επισκεπτών
- Αγοραστές: 64%
- Άλλοι: 17%
- Ιδιοκτήτες αγροκτήματος / αμπελώνα, διευθυντές ή συνεργάτες: 75%
- Οπωροκηπευτικά και ελαιοκαλλιέργεια: 25%

Η επόμενη έκδοση την SITEVI θα διεξαχθεί 30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό πάρκο του Montpellier στη Γαλλία.

http://www.sitevi.com
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Εκθέσεις μέλη της Promosalons