αποστολη

Καλώς ήρθατε στην Promosalons.

Η PROMOSALONS είναι το παγκόσμιο δίκτυο προώθησης γαλλικών επαγγελματικών εκθέσεων, που ιδρύθηκε με την πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Παρισίου, του Γαλλικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου και της Γαλλικής Ομοσπονδίας Κλαδικών Εκθέσεων.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, στόχος του δικτύου είναι να ενισχύσει την παρουσία των διεθνών επισκεπτών και εκθετών στις γαλλικές εμπορικές εκθέσεις. Για να το επιτύχει αυτό, διαθέτει 52 γραφεία, σε 5 ηπείρους και 120 χώρες, με 150 δίγλωσσους συνεργάτες.

Οι εμπορικές επαγγελματικές εκθέσεις του δικτύου PROMOSALONS εστιάζουν σε πληθώρα οικονομικών και επαγγελματικών τομέων, όπως στον τομέα της διατροφής, του αγροτικού εξοπλισμού και της οινοπαραγωγής, των οπτικών, της εγκατάστασης και του εξοπλισμού για πισίνες και spa, αλλά και των τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το 2017, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εκπροσωπεί το γαλλικό οργανισμό PROMOSALONS στην Ελλάδα, διοργανώνει και συντονίζει τη προβολή των γαλλικών εκθέσεων, μέσα από πολλαπλές δράσεις άμεσου μάρκετινγκ, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με στόχο την προώθηση των γαλλικών εκθέσεων και συνεδρίων.

Διαθέτουμε ένα σταθερό δίκτυο Ελλήνων επισκεπτών, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι οργανισμών και ενώσεων. Η γνώση της ελληνικής αγοράς και η εμπειρία μας στην επικοινωνία και την οργάνωση εκδηλώσεων εγγυώνται τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τα καλύτερα αποτελέσματα στις εκθέσεις και στις συνεργασίες μας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι στην υπηρεσία σας. Εάν επιθυμείτε να επισκεφτείτε κάποια γαλλική έκθεση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις και να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή ή την οργάνωση του ταξιδιού σας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κατερίνα Μανάλη
Διευθύντρια
cmanali@promosalons.com

Στεφανία Χαλιούλια
Υπεύθυνη επικοινωνίας
greece@promosalons.com

Promosalons Grèce c/o CCI France-Grèce
Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα
Τηλ: 210 36 25 516 /545

A bientot !

Εκθέσεις μέλη της Promosalons