αποστολη

Καλωσήρθατε στην Promosalons, το διεθνές δίκτυο προώθησης των γαλλικών εκθέσεων

Η PROMOSALONS είναι το μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο προώθησης επαγγελματικών εκθέσεων, που ιδρύθηκε με την πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Παρισίου, του Γαλλικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου και της Γαλλικής Ομοσπονδίας Κλαδικών Εκθέσεων.

Εδώ και 25 χρόνια, η ελληνική αντιπροσωπεία της PROMOSALONS προβάλει τις γαλλικές διεθνείς επαγγελματικές εκθέσεις στους Έλληνες.

H Promosalons Grèce πραγματοποιεί πολλαπλές δράσεις άμεσου μάρκετινγκ, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με στόχο την προώθηση των γαλλικών εκθέσεων και συνεδρίων.

Διαθέτουμε ένα σταθερό δίκτυο Ελλήνων επισκεπτών, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι οργανισμών και ενώσεων. Η γνώση της ελληνικής αγοράς και η εμπειρία μας στην επικοινωνία και την οργάνωση εκδηλώσεων εγγυώνται τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τα καλύτερα αποτελέσματα στις εκθέσεις και τους συνεργάτες μας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι στην υπηρεσία σας. Εάν επιθυμείτε να επισκεφτείτε κάποια γαλλική έκθεση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις και να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή ή την οργάνωση του ταξιδιού σας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κατερίνα Μανάλη
Delegate

Στέλλα Κουρή
Υπεύθυνη επικοινωνίας

Promosalons Grèce c/o CCI France-Grèce
Σίνα 31, 106 80 Αθήνα
Τηλ: 210 36 25 516 /545

A bientot !

Εκθέσεις μέλη της Promosalons